Новини

Тиждень психології в Університеті

23.04.2024 | 10:55

У рамках “Тижня психології в Університеті” проводимо підсумковий інтерактивний тренінг з першої психологічної допомоги курсу “Психологічна аптечка”-2024. Запрошуємо всіх постійних учасників курсу та працівників, викладачів, студентів, аспірантів, які дбають про ментальне здоров’я своє та своїх близьких. Зробимо підсумок курсу, структуруємо отримані знання та пропрацюємо тему “Розлади особистості”.

Читати »

Літня школа для студентів ЛНУ ім. Франка в рамках проєкту NAWA (Польща)

23.04.2024 | 10:47

Deadline: 1 травня 2024 року (включно)

Ягелонський університет (м. Краків, Польща) за підтримки Польського національного агентства з питань академічних обмінів (NAWA) пропонує для студентів I курсу магістратури та аспірантів денної форми навчання ЛНУ ім. Франка взяти участь в літній школі “Una Europa Student Congress”, яка відбудеться у Вільному університеті Берліна (Німеччина) упродовж 4 днів з 24 по 27 вересня 2024 року.
Після завершення програми студенти отримають сертифікат про участь та 3 кредити ECTS.
Кандидати повинні відповідати таким вимогам:
– бути студенткою магістратури/аспіранткою ЛНУ імені...

Читати »

Відбулася навчальна екскурсія для студентів істориків у монастирі св. Онуфрія у Львові

22.04.2024 | 12:10

16 квітня 2024 року у василіянському монастирі святого Онуфрія у Львові студенти історичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, які вивчають спеціальність музеєзнавство та пам’яткознавство відбулась екскурсія-лекція, яку провів о. Корнилій Яремак, ЧСВВ, координатор місійної діяльності Провінції Найсвятішого Спасителя Отців Василіян. Слухачі ознайомилися з основними віхами історії монастиря, який заснований у ХІV столітті, став пристановищем, місцем праці та упокоєння першодрукаря Івана Федорова, центром Галицької Провінції Отців Василіян, в якому одним з ігуменів був Андрей Шептицький, ЧСВВ, який пізніше став...

Читати »