Адміністрація Історико-культурного заповідника «Давній Пліснеськ» висловлює подяку студентам, що взяли участь у Пліснеській археолологічній експедиції 2018 року.

21.08.2018 | 09:30

Адміністрація Історико-культурного заповідника «Давній Пліснеськ» висловлює подяку волонетрам, що взяли участь у Пліснеській археолологічній експедиції 2018 року. Основу групи волонтерів склали студенти Історичний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка: Іра Бокало, Iryna Hishchynska, Olexandr Didyk, Vlad Les’ko, Ігор Драпінський, Iryna Vakh, Любко Гуменюк, Наталя Дереш, Катя Закала, Марічка Лаврів, Христина Ісик, Марта Ісик,Настя Василина та Yura Skaletskiy та Нестор Рибчинський.
Також, цьогоріч до нас завітали студенти Історичний факультет ХНУ імені В. Н. КаразінаВлад Каплиенко та Прикарпатський Національний Університет Ім.В.СтефаникаАйдер Нурматов. Також, участь в експедиції взяли студенти, що навчаються у університетах Європи: Roman Lubun, Sofiya Ryvak, та Оксана Бурнаєва.
Окрему подяку у допомозі в роботі експедиції хочемо висловити представниками реконструкторських клубів Чорна ГаличЯрема Іванців та Марія Іванців і “Застава” Клуб живої історії (https://www.facebook.com/groups/260852254430216/requests/…) – Михайло Климович.
Дякуємо усім за активну допомогу та надіємось на подальшу співпрацю, аби краще вивчити минуле нашої країни!