Гра “ЩО? ДЕ? КОЛИ?” для студентів історичного факультету

27.10.2017 | 15:29

26 жовтня 2017 р. у головному читальному залі Наукової бібліотеки – за ініціативою студентської ради історичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка – відбулася гра “ЩО? ДЕ? КОЛИ?”.

У захопливому інтелектуальному тренінгу взяли участь студенти-історики першого та другого курсів, поділившись на сім команд: “Бійці за справедливість”, “Софісти”, “Сокіл,”, “Ingeborg Valdemar Datter” та ін.

Команди мали десять секунд для того, щоб підготуватися та дати відповіді на запитання. Питання були поділені на два блоки по 15 запитань, що охоплювали різні сфери життя людини та стосувалися історії, спорту, мистецтва, літератури, музики, кулінарії, психології тощо.

Переможцем гри стала команда “100-ка”, друге і третє місця посіли відповідно команда “Вермахт” і “Це фіаско, братан”. На завершення гри переможці отримали солодкі призи, а супер-переможець – ще й кубок.

Приємно, що університетська книгозбірня у співпраці зі студентською радою історичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка згуртовує студентську молодь саме через інтелектуальні ігри та тренінги, заохочуючи до читання та самовдосконалення, популяризуючи науку.