ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з дисципліни “Соціологія”

22.05.2018 | 09:31

17-18 травня 2018 року в Національному університеті “Одеська юридична академія” відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з дисципліни “Соціологія”. Більше 50 учасників олімпіади з 26 ВНЗ України мали змогу продемонструвати теоретичні знання під час тестування та письмово розкрити положення програми й інструментарію соціологічного дослідження на одну з актуальних проблем сьогодення.
Вітаємо з блискучим результатом Ірину Собко – студентку 4 курсу факультету педагогічної освіти, яка виборола друге місце та була нагороджена дипломом ІІ ступеня.
Разом з студенткою 1 курсу цього ж факультету Олександрою Верлинською вони здобули 3 командне місце серед решти ВНЗ України, які брали участь у цьогорічній олімпіаді.
Вітаємо також наукового керівника Ірини та Олександри – кандидата соціологічних наук, доцента кафедри соціології Ровенчак Ольгу Адамівну, яка мотивувала до участі, ґрунтовно підготувала і підтримувала студенток впродовж усіх днів олімпіади.
Членами журі ІІ туру олімпіаді були також викладачі кафедри соціології – д.с.н., проф. Коваліско Н.В. та к.с.н., доц. Сенюра О.В., які засвідчили прозорість та об’єктивність в оцінюванні результатів олімпіади.