Конкурс наукових, науково-дослідних проектів на тему “Зберігаючи пам’ять про Голокост”

19.09.2018 | 09:00

Для студентів (3-4 курс), магістрів та аспірантів з гуманітарних та суспільних наук проводиться конкурс наукових, науково-дослідних проектів на тему “Зберігаючи пам’ять про Голокост”.

Цей конкурс організований за сприяння Міністерства освіти і науки України, Київської міської державної адміністрації, Національного історико-меморіального заповідника “Бабин Яр”, а також Меморіального центру Голокост “Бабин Яр” (BYHMC).

Конкурс проводиться у три етапи.

Прийом заявок на конкурс – з 20 липня до 1 жовтня 2018 року. Журі розглядає заявки та анотації, відбирає кращі і надсилає запрошення для участі у другому етапі до 15 жовтня 2018 року.

Подання конкурсних робіт на розгляд журі – до 15 листопада 2018 року. Журі Конкурсу оцінює та відбирає кращі наукові, науково-дослідницькі проекти для участі у третьому етапі Конкурсу.

Презентація та захист проектів, визначення та нагородження переможців – 3 грудня 2018 року (історичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка).

За підсумком оцінок Журі, визначається одне перше, два других та три третіх місця. Переможці отримають грошові винагороди:

1 місце – 5,000 гривень та можливість проходження стажування у Меморіальному центрі Голокосту “Бабин Яр” з метою реалізації свого проекту спільно зі співробітниками Центру;
2 місце – 3,000 гривень;
3 місце – 2,000 гривень.

Більш детальна інформація за посиланням: https://goo.gl/pt3zuE

http://babiyar.org/byhmc-news/posts/news/all-ukraine-competition-for-academic-and-academic-research-projects-from-students-and-postgraduates-themed-preserving-holocaust-memory