«Міжнародна парламентська стипендія» в Німецькому Бундестазі

27.04.2015 | 10:40

З 1 березня по 31 липня 2016 року молоді українці матимуть можливість пройтип’ятимісячне стажування в Німецькому Бундестазі в рамках програми «Міжнароднапарламентська стипендія» (InternationalesParlaments-Sripendium). Кінцевий термінподання заявок на участь у програмі – 30 червня 2015 року.

«Міжнародна парламентська стипендія» передбачає стажування в офісах депутатівНімецького Бундестаґу в якості помічників та одночасно навчання в одному з трьохпровідних університетів Берліна (Вільному університеті Берліна, Гумбольдтськомууніверситеті Берліна та Берлінському технічному університеті). Програмарозрахована на осіб віком до 30 років, які цікавляться політикою і прагнуть займатиактивну позицію у громадському житті України. Необхідними умовами участі є українське громадянство, завершена вища освіта та дуже добре володіння німецькою мовою. Стипендіатам надається щомісячна стипендія в розмірі 500 євробезкоштовне проживання, медичне страхування, а також кошти на переїзд з та доБерліну.

Детальнішу інформацію та формуляри заявок можна знайти на інтернет-сторінціНімецького Бундестаґу www.bundestag.de/ips або в Посольстві Німеччини в Україніза телефоном: +38 (044) 247 68 12; відповідальна колега у відділі політикипаніОксана Ковальчук.