Оксана Бриндзак і Тетяна Приходько – переможниці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Соціологія»

27.03.2018 | 23:23

22-23 березня 2018 року в Запорізькому національному університеті відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Соціологія».

За результатами інтелектуальних змагань перемогу здобули студенти спеціальності «Соціологія» Львівського національного університету імені Івана Франка. Зокрема, диплом І ступеня за наукову роботу «Специфіка соціальної адаптації літніх людей в геріатричних установах» отримала Оксана Бриндзак. Диплом ІІ ступеня здобула Тетяна Приходько, яка представила наукову роботу «Роль омбудсмена у захисті прав людини та запобіганні соціальної нерівності в Україні».

Подяку за високий рівень наукового керівництва студентськими роботами переможців отримали наукові керівники робіт, викладачі кафедри соціології: доцент Орислава Бень і професор Наталія Черниш.

Одним із членів галузевої конкурсної комісії була професор кафедри соціології Наталія Коваліско.

Висловлюємо вдячність за підготовку та успішне проведення Конкурсу декану факультету соціології та управління проф. Лепському М.А. і колективу кафедри соціології Запорізького національного університету. Особлива подяка – професорові кафедри соціології Ользі Безруковій за високий рівень та змістовну організацію Конкурсу на усіх етапах його проведення.

Також щиро вітаємо студентів Львівського університету з високими науковими досягненнями й бажаємо їм успіхів у навчанні та подальшій науковій праці!