Тренінг для викладачів кафедри соціології “Розробка вимог до структури та змісту магістерській роботи для студентів спеціальності “Соціологія” зі спеціалізації «СОЦІАЛЬНЕ ПРОЕКТУВАННЯ ТА ЕКСПЕРТИЗА”.

23.06.2017 | 19:40

У Львівському національному університеті імені Івана Франка 19-21.06.2017 відбувся черговий тренінг для викладачів кафедри соціології “Розробка вимог до структури та змісту магістерській роботи для студентів спеціальності “Соціологія” зі спеціалізації «СОЦІАЛЬНЕ ПРОЕКТУВАННЯ ТА ЕКСПЕРТИЗА”.
Тренери та фасилітатори:
Олег Мазурик, доктор соціологічних наук, доцент кафедри соціальних структур та соціальних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Лариса Пильгун, заступник Голови Правління Української асоціації оцінювання;
Михайло Савва, доктор політичних наук, професор, голова Правління експертної ГО “Експертна група “СОВА”
Впродовж тренінгу були реалізовані такі заходи:
1.Презентація cпеціалізацій магістерської програми «Соціологія» перед студентами 4 курсу (Н.В. Коваліско);
2.Досвід підготовки фахівців з моніторингу та оцінювання у країнах ближнього та далекого зарубіжжя (за результатами конференції Євразійського Альнсу МіО у Вірменії) – презентація (О.В. Мазурик)
3.Потреби в МіО. Можливості і перспективи працевлаштування фахівців МіО – інтерактивна лекція (Л.В. Пильгун, М.В. Савва)
4.Круглий стіл “Вимоги до магістерських робіт фахівців з МіО (за результатами обговорення з учасниками конференції Євразійського Альянсу МіО у Вірменії) (О.В. Мазурик)
5. Кваліфікаційні вимоги до фахівців з соціального проектування і МіО з боку роботодавців. Інтерактивна лекція, питання і відповіді (М.В. Савва)
6.Прикладні аспекти тематики магістерських робіт. Відображення прикладного характеру магістерських робіт в їх структурі Інтерактивна лекція, питання і відповіді (М.В. Савва)
7. Сесія-фасилітація “Висловлення та обговорення власного бачення щодо змісту магістерськіх робіт викладачами кафедри соціології (відповідно до дисциплін, які будуть викладатися в межах спеціалізації) (О.В. Мазурик)

Викладачі кафедри соціології висловлюють вдячність усім учасникам за участь у тренінгу, змістовні дискусії та консультації тренерів щодо змісту навчальних дисциплін та магістерської роботи зі спеціалізації «Соціальне проектування та експертиза».
Окрема подяка за організацію, експертну допомогу та підтримку заходу з боку Юлії Дукач – фахівця проекту з досліджень і оцінки МЕТІДА, МБФ «Альянс громадського здоров’я».