Тренінг-інтенсив «Мистецтво публічного виступу»

20.04.2018 | 09:19

Тренінг-інтенсив «Мистецтво публічного виступу» завершує програму комунікативних тренінгів від Психологічної служби ЛНУ ім. І. Франка.
Сотні років людей хвилює проблема: як викласти свої думки з найбільшою ясністю, легкістю і дохідливістю. Переконати ж велику кількість слухачів значно важче, ніж переконати одного співрозмовника. Для більшості виступ перед аудиторією здається нелегким завданням. Надзвичайно заманливо було б стверджувати, що почуття незручності, страху й трепету перед аудиторією можна перебороти легко й просто. На жаль, це не так.
Тому тренери – професійні практичні психологи!!!

Як будемо працювати?
– конкретні рекомендації по підготовці, структурі та роботі з аудиторією
– лаконічно про поширені помилки
– інтерпретація САМЕ ВАШИХ проблем з виступами
– і ПРАКТИКА, ПРАКТИКА, ПРАКТИКА!

Тренінг для студентів, викладачів та працівників ЛНУ ім. І. Франка. Про деталі тренінгу Ви будете повідомлені електронним листом. Якщо Ви не є студентом або працівником ЛНУ ім. І. Франка, але маєте велике бажання взяти участь в даному тренінгу, просимо Вас заповнити реєстраційну форму та вказати Ваше місце праці чи начання і ми відправимо додаткову пропозицію на Вашу електронну скриньку.

УВАГА! Тренінг трьохденний!!!
Просимо реєструватись лише якщо Ви ГАРАНТОВАНО прийдете на зустріч та повідомляти ЗАЗДАЛЕГІДЬ про Вашу відсутність у приватних повідомленнях сюди:
https://www.facebook.com/psysluzhba.lnu

Для участі у тренінгу:
1. Вподобайте сторінку психологічної служби ЛНУhttps://www.facebook.com/psysluzhba.lnu/?ref=bookmarks
2. Поширте подію у себе на сторінці;
3. Заповніть реєстраційну форму за посиланням :
https://goo.gl/forms/ple4rJQp973lmKG82