Акція “Тиждень доброти”

22.11.2022 | 16:53

Центр соціального розвитку та громадських ініціатив Львівського національного університету імені Івана Франка за підтримки Профспілки Львівського університету та Львівського відділу Міністерства у справах ветеранів України впродовж 12-16 грудня 2022 р. організовує акцію “Тиждень доброти”, в рамках якої проводимо благодійний збір “Миколай для воїна” – подарунки для поранених Захисників, які знаходяться у Львівському обласному госпіталі ветеранів війни та репресованих імені Ю. Липи.

В час, коли в державі повномасштабна війна і наші воїни доблесно та мужньо захищають Україну, ризикуючи власним життям, наш обов’язок забезпечити надійний тил. Для захисників важливо, щоб про них пам’ятали не лише тоді, коли вони знаходяться на лінії фронту, в найзапекліших боях, але й тоді, коли важкопоранені боряться за життя в лікарні. Саме тому, ми організовуємо збір для наших Захисників та Захисниць, щоб тим самим підтримати їх духовно та подарувати частинку тепла від кожного з нас.

Щиро просимо кожного працівника та студента Університету долучитися подарунком. Перелік потреб для військових в госпіталь:

– засоби особистої гігієни,

– нижня білизна

– солодощі

– печиво

– продукти довготривалого зберігання

Наші захисники також будуть дуже раді бачити дитячі малюнки з побажаннями.

Просимо подарунки приносити щосереди 10.00-16.00 год. вул. Менцинського, 8, каб. 305.

Збір триватиме до 08.12.2022 р.