Благодійний ярмарок “ЛНУ для ЗСУ”

27.04.2023 | 09:52

Усі ми любимо поїсти щось смачне та особливе чи не так? А якщо ми розповімо вам про подію, де можна буде скуштувати не тільки різноманітні страви із багатьох регіонів України, а ще й зробити добру справу для наших Захисників та Захисниць?

Запрошуємо студентів, викладачів та працівників на Благодійний ярмарок “ЛНУ для ЗСУ”, де #ТвійПрофком буде частувати всіх охочих кулінарними шедеврами наших студентів з усіх усюд нашої Неньки! У рамках заходу ми приготуємо для вас найвизначніші страви з кожного регіону України. Тут і гречані вареники, і неперевершена випічка, і багато-багато цікавого та незабутньо смачного.

Але і це ще не все, адже усі зібрані кошти відправляться нашим захисникам, які сьогодні боронять нашу державу на Сході, про що ми обов’язково відзвітуємо. Тому, як кажуть, вийде «і рибку з’їсти, і добро зробити».

Особисто рекомендуємо вам не задумуватися та завітати на нашу благодійну ярмарку, яка відбудеться 27 квітня у холі головного корпусу університету (ІІ поверх), а триватиме з 11:00 до 15:00. Цього точно вистачить, аби спробувати всі страви‼️

Якщо ж терпець от-от увірветься і потрібно більше інформації, то знайти її ви зможете в Інстаграмі @franko_volunteers