День кар’єри ЄС 2024

26.09.2024 | 10:34

15 – 17 жовтня у Львівському університеті відбудеться День кар’єри ЄС 2024 – вже традиційна подія, яка надає можливість молоді отримати корисні знання та навички про кар’єру в контексті інтеграції України в європейський простір.

Організаторами заходу є EU Information Centre at Ivan Franko National University of Lviv та Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом ЛНУ ім. І. Франка. Цьогоріч подія проводиться в Університеті вже увосьме.

Метою проведення Днів кар’єри ЄС є поширення знань і розвиток навичок, необхідних студентам і молоді для того, щоб стати успішними в контексті європейської інтеграції України, розуміти й дотримуватися європейських цінностей.

Захід об’єднає представників провідних компаній Львова та активних студентів і випускників, які зацікавлені у пошуку роботи. Зокрема, на учасників чекає панельна дискусія, ярмарок вакансій, тренінги, презентації, волонтерство, розіграші, нетворкінг та багато іншого.

Щоб потрапити на подію та не пропустити шанс отримати поради для навчання, вакансії від провідних європейських та українських компаній й подати своє резюме, заповнюйте реєстраційну форму:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfhm8DZMrDp7N…/viewform

Більше деталей про подію, на сайті Університету: https://lnu.edu.ua/startuvala-reiestratsiia-na-den-kar…/