Міжнародна наукова конференція «Відображення історичних та релігійно-міфологічних образів в сучасній популярній культурі»

25.11.2021 | 10:32

Наші колеги з Кафедри історії стародавнього світу та середніх віків історичного факультету КНУ ім. Т. Шевченка запрошують взяти участь у Третій міжнародній науковій конференції «Відображення історичних та релігійно-міфологічних образів в сучасній популярній культурі».

Захід відбудеться 29 листопада 2021 року. Конференція проходитиме в онлайн форматі на платформі Zoom (посилання буде відправлене учасникам після реєстрації). Час початку конференції буде уточнено з урахуванням епідеміологічної ситуації та відповідних постанов щодо організації навчального процесу.

Пропонуємо Вам надіслати заявку та виступити з доповіддю або долучитись в якості вільного слухача.

Широкий тематичний спектр конференції дозволяє обрати та проаналізувати на предмет історичних та міфологічних запозичень:

– кінострічку або серіал;

– літературний твір;

– відеоігровий контент;

– музичний гурт (звучання, слова пісень, символіка).

Для виступу з доповіддю необхідно до 26.11.2021 (включно) зареєструватись надіславши заявку (форма 1) на електронну адресу hist_mythology@ukr.net

Форма 1. Обов’язкова інформація!

1. ПІБ.

2. Науковий ступінь (кандидат / доктор) або освітній рівень (ОР Бакалавр / ОР Магістр).

3. Установа яку ви представляєте.

4. Тема доповіді українською мовою.

5. Тема доповіді англійською мовою.

Для участі у форматі вільного слухача необхідно до 26.11.2021 (включно) зареєструватись надіславши заявку (форма 2) на електронну адресу hist_mythology@ukr.net. У цій формі слід вказати:

1. ПІБ.

2. Науковий ступінь (кандидат / доктор) або освітній рівень (ОР Бакалавр / ОР Магістр).

3. Установа яку ви представляєте.