Он-лайн зустрічі з представниками Стипендіальної Програми імені Лейна Кіркланда

26.01.2023 | 12:44

Шановні добродії,

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України в рамках проєкту Офіс підтримки вченого запрошує до участі в інформаційній он-лайн зустрічі з представниками Стипендіальної Програми імені Лейна Кіркланда, яка відбудеться 31 січня (вівторок) 2023 о 18:00 (за Києвом)

Організатори програми щиро запрошують на навчання та стажування представників академічної спільноти, представників місцевої влади, громадських активістів, журналістів тощо. Програма адресована до молодих лідерів та експертів з вищою освітою, зацікавлених у розвитку демократії, ринкової економіки та громадянського суспільства в своїх країнах і регіонах.

Програма заходу:

18-18:10 Привітання учасників зустрічі, представлення організаторів та спікерів

18:10-18:40 Представлення Стипендіальної Програми імені Лейна Кіркланда. Спікер Валентина Маюрченко

18:40-19:00 Привітання директора або координатора Програми імені Лейна Кіркланда. Відповіді на питання учасників

19:00-19:15 Виступ випускника Програми 2022/2023 Kirkland Research Юрія Петрушенка

19:15-19:30 Відповіді на питання учасників

Спікери:

Директор або координатор Програми імені Лейна Кіркланда

Валентина Маюрченко – фінансист-практик з понад 10-річним досвідом роботи в банківській та страховій сферах. Випускниця Програми 2021/2022 навчального року.

Юрій Петрушенко – д.е.н., професор, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Сумського державного університету. Випускник програми Kirkland Research 2022/2023 навчального року.

Модератор заходу: Євгенія Поліщук – заступниця голови Ради молодих учених при МОН України

В зв’язку з війною, цього року, крім напрямків, що були раніше (Економіка та управління; Менеджмент у бізнесі, громадських організаціях, культурі, освіта, охорона навколишнього середовища, охорона здоров’я, державне управління (державна та місцева влада); Законодавство; Соціальні науки (соціальна психологія, соціологія); Політологія та міжнародні відносини; Політика розвитку та гуманітарна допомога; Охорона навколишнього середовища; Питання безпеки; Кризовий менеджмент), з’явилась можливість навчання за новими напрямами, пов’язаними з майбутньою відбудовою України, наприклад, містобудування, цивільна інженерія, судова експертиза тощо.

Програма імені Лейна Кіркланда вже 23 роки підтримує індивідуальний розвиток молодих амбітних людей та активних громадян з різних країн. Серед випускників Програми є сьогоднішні члени урядів, парламентарі, керівники великих міжнародних корпорацій, керівники органів місцевого самоврядування та відомі громадські діячі.

Зустріч відбудеться 31 січня (вівторок) 2023 о 18:00 (за Києвом) на платформі ZOOM.

Участь є безкоштовною. Для забезпечення відповідної кількості місць просимо зареєструватися, відповівши на кілька коротких питань https://forms.gle/e9aGVxVdSsdwvsWKA

Посилання для приєднання до зустрічі

https://us02web.zoom.us/j/81899167555…