Празький громадянський центр оголошує відкритий конкурс на отримання грантів для українських громадських організацій та ініціатив

11.08.2022 | 17:12
Prague Civil Society Centre (Празький громадянський центр) оголошує відкритий конкурс на отримання грантів для українських громадських організацій та ініціатив, щоб підтримати їх у розбудові партнерства з іншими європейськими партнерами.

Prague Civil Society Centre готовий підтримати зміцнення поточного партнерства, а також встановлення нового партнерства (заявники несуть відповідальність за пошук і укладання попередньої домовленості зі своїм партнером в іншій європейській країні перед подачею заявки). Поточні грантоотримувачі Prague Civil Society Centre також мають право подати заявку.

Сума гранту становитиме від 20 000 до 120 000 євро на кожен проєкт. Витрати можуть бути покриті з 1 серпня 2022 року до 31 липня 2023 року. Співфінансування не вимагається.

Детальніша інформація:1. https://www.prostir.ua/?grants=prague-civil-society-centre-oholoshuje-konkurs-hrantiv-dlya-hromadyanskoho-suspilstva-ukrajiny

Кінцевий термін подачі: 16 вересня 2022 року.