Проєкт рейтингу студентів перших курсів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр»

09.09.2024 | 22:14

Просимо ознайомитися із рейтинговими балами студентів перших курсів ОР «Бакалавр» та ОР «Магістр» — http://studviddil.lnu.edu.ua/proiekt-reytynhu-studentiv…/

Студенти можуть отримувати одночасно лише один вид стипендії — академічну або соціальну (окрім студентів зі статусом сироти/дитини-сироти/дитини, позбавленої батьківського піклування, які можуть отримувати ДВІ стипендії одночасно).

🔹Якщо студент бажає відмовитися від академічної на користь соціальної, має звернутись у деканат свого факультету з відповідною заявою.

🔸Якщо студент бажає отримувати академічну стипендію, замість соціальної, то не потрібно заповнювати додаткових заяв.

Стипендія буде виплачуватися до наступного семестрового контролю.

📌Для нарахування стипендії необхідно виготовити банківську карту.

Обов’язково потрібно виготовити карту для виплат (ПриватБанк, Ощадбанк, Кредобанк) до 15 вересня та надіслати реквізити картки на електронну адресу: Rekvizytylnu@gmail.com!

🔹 Поля жовтого кольору позначають ламаний бал.

Якщо вас позначили жовтим кольором, це означає, що виникла ситуація, коли декілька студентів з однаковим рейтинговим балом претендують на меншу кількість місць для призначення академічної стипендії.

Стипендіальна комісія факультету розглядає питання ламаного балу і вирішує, хто із студентів отримуватиме академічну стипендію

Для зручності під час пошуку скористайтеся CTRL+F