Відбулася презентація циклу книг «Державний суверенітет України»

01.05.2023 | 08:55

27 квітня 2023 року у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася презентація циклу книг «Державний суверенітет України», авторами якого є науковці історичного, юридичного факультетів та факультет міжнародних відносин.

Презентацію видання відвідали студенти і працівники ЛНУ ім. Івана Франка, а також усі охочі почути більше про ґрунтовну працю у трьох книгах.

Над виданням працювали доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри середніх віків та візантиністки історичного факультету Леонтій Войтович, який відійшов у засвіти 7 лютого 2023 року, доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри історичного краєзнавства історичного факультету Віктор Голубко, кандидат юридичних наук, доцент кафедри міжнародного права факультету міжнародних відносин Володимир Гринчак та кандидатка юридичних наук, доцентка кафедри історії держави, права та політико-правових учень юридичного факультету Ганна Федущак-Паславська.

Упродовж заходу творці видання мали змогу поділитися з присутніми спогадами про роботу над книгами та розповісти про цінність праці та її зміст.