Scholarship of the Scholarship Foundation of the Republic of Austria for Post-docs

16.06.2022 | 15:13

Стипендіальний фонд Міністерства закордонних справ Австрії запрошує подати заявку на стипендію 2022 року в Австрії.Що я отримаю?

  1. Щомісячний внесок стипендії: 1150 євро
  2. Медичне страхування: стипендіати OeAD повинні мати медичне страхування, яке приймається австрійськими органами влади на час їхнього перебування в Австрії. OeAD може допомогти з оформленням такого страхування. Щомісячні витрати можуть відрізнятися, на даний момент ви повинні розраховувати від 55 до 200 євро (залежно від вашого віку, категорії стипендії та стану здоров’я). Витрати на страхування повинні покриватися за рахунок стипендії.
  3. Проживання: стипендіати OeAD можуть забронювати житло (студентський гуртожиток або квартиру) в офісі OeAD Housing. Щомісячні витрати: від 220 до 470 євро (залежно від рівня комфорту, якого запитує стипендіат). Стипендіат має сплатити адміністративний збір у розмірі 18 євро/місяць в офіс OeAD-Husing за надання житла. Витрати на проживання повинні покриватися за рахунок стипендії.
  4. Витрати на проїзд: заявникам з країн, які не є членами ЄС, ані членами ЄАВТ чи ОЕСР, може бути надано надбавку на проїзд. Одноразова сума залежить від країни походження.

Детальніша інформація:1. https://www.scholarships.at/out/default.aspx?TemplateGroupID=5&PageMode=3&GrainEntryID=35046&HZGID=36912&LangID=2

Кінцевий термін подачі: 01 вересня 2022 року.