Англомовна онлайн-програма для викладачів та дослідників українських закладів вищої освіти “Global Academic Communication Program: Advanced level”, що реалізується у рамках “Навчального моста Хемніц-Львів”.

28.06.2024 | 11:05

Дорогі друзі! Запрошуємо Вас долучитись до англомовної онлайн-програми для викладачів та дослідників українських закладів вищої освіти “Global Academic Communication Program: Advanced level”, що реалізується у рамках “Навчального моста Хемніц-Львів”.

Цю новаторську та унікальну за своєю природою програму, яка комплексно розвиває компетенції, необхідні для дослідницької та викладацької діяльності, було розроблено з врахуванням потреб сфери освіти та науки України, тенденцій Європейського простору вищої освіти, британських передових практик та релевантних підходів в університетах США.

Вимогою для участі у програмі є наявність хоча б одного сертифікату з переліку:

🔸️ Сертифікат учасника програми “Англомовна академічна комунікація” (2022 – 2024 роки)

🔸️ Сертифікат про рівень англійської мови (В1, В2, В2+, С1)

🔸️ Сертифікат про викладання/стажування в іноземних університетах

Також, обов’язковими умовами участі є:

🔹️ Ввімкнена веб-камера на усіх заняттях

🔹️ Відкритість та участь у дискусіях

🔹️ Систематичне відвідування лекцій

Поспішайте подати свою заявку до 10 липня 2024 року, аби взяти участь у 15 інтерактивних лекційних заняттях, 4 навчальних сесіях, двох презентаціях міні-проєктів, а також у виконанні індивідуального завдання.

Для участі заповніть заявку за покликанням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf7ZYJr9tiXGJ…/viewform