День абітурієнта 2018

10.05.2018 | 10:36
– [ ] Живи та навчайся в найкращому місті України, її культурній столиці! (Ти навчатимешся в одному з найстаріших університетів України! Матимеш змогу здобути спеціальність за допомогою найкращих викладачів!)
– [ ] Широкий спектр, доступність освіти та прозора система навчання (на історичному факультеті функціонує дев’ять кафедр з найкращими спеціалізаціями, а умови вступу дають можливість навчатися на держзамовленні. Система навчання гарантує гідні та справедливі умови отримання освіти для всіх студентів.)
– [ ] Стажуйся за кордоном (Університет співпрацює більше, ніж з 35 закордонними університетами, а кількість таких наукових партнерів постійно зростає. Відділ міжнародних зв`язків займається пошуком та підбором оптимальних програм, відповідно до навчальних та дослідницьких запитів студентів та науковців).
– [ ] Насолоджуйся цікавим та насиченим студентським життям! ЛНУ ім.І.Франка – це можливість всестороннього розвитку, це нагода відвідати різноманітні цікаві події, це комфортні умови навчання для всіх!
– [ ] Вдалий плацдарм для початку великої власної наукової кар’єри та участь у грандіозних проектах! (за підтримки кваліфікованого професорсько-викладацького складу студенти навчаються, перемагають в олімпіадах і змаганнях різних рівнів, організовують та беруть участь у конференціях, симпозіумах, круглих столах, розробляють та виграють різноманітні проекти та гранти)
– [ ] Отримуй документи про освіту європейського зразка!
МИ ЧЕКАЄМО САМЕ НА ТЕБЕ!