Гостьові лекції та консультації для викладачів та студентів кафедри соціології «Структура магістерської роботи: вимоги та змістовне наповнення» в межах магістерської програми спеціальності «Соціологія»

27.02.2018 | 09:45

У Львівському національному університеті імені Івана Франка 21-23.02 2018 року відбулися гостьові лекції та консультації для викладачів та студентів кафедри соціології «Структура магістерської роботи: вимоги та змістовне наповнення» в межах магістерської програми спеціальності «Соціологія» зі спеціалізації «СОЦІАЛЬНЕ ПРОЕКТУВАННЯ ТА ЕКСПЕРТИЗА» за участі Ольги Щетініної, члена Правління Української асоціації оцінювання; незалежного фахівця з моніторингу та оцінювання соціальних проектів та програм.
Зокрема, було проведено інтерактивні лекції на тему «Кваліфікаційні вимоги до фахівців з соціального проектування, моніторингу та оцінювання соціальних проектів та програм з боку роботодавців» та «Прикладні аспекти тематики магістерських робіт. Відображення прикладного характеру магістерських робіт в їх структурі».
Впродовж 22-23.02 відбулися індивідуальні консультації студентів та наукових керівників за участі фахівця з МіО Щетініної О. та наукового керівника спеціалізації Коваліско Н. щодо змісту та наповнення магістерських робіт.
Викладачі кафедри соціології виносить вдячність усім учасникам за участь у всіх заходах, змістовні дискусії та консультації щодо змісту навчальних дисциплін спеціалізації та магістерської роботи зі спеціалізації «Соціальне проектування та експертиза».
Окрема подяка за організацію, експертну допомогу та підтримку заходу з боку Юлії Дукач – фахівця проекту з досліджень і оцінки МЕТІДА, МБФ «Альянс громадського здоров’я».