Майстерня кар’єри

26.09.2019 | 09:55

Майданчик для зустрічі молоді і представників бізнесу, коучів та тренерів, які будуть працювати над однією метою – допомогти сучасній молодій людині реалізувати себе.

Мета: проведення тренінгів для студентів щодо успішної кар’єри, формування навичок міжособистіного спілкування.

Для кого:
Для студентів, щоб вони могли зрозуміти реальні вимог ринку праці, як саме потрібно застосовувати свої вміння та навички, що практичний досвід можна та потрібно здобувати ще в процесі навчання, а soft skills навички, які подекуди відіграють навіть важливішу роль, аніж знання потрібно розвивати.

Для роботодавців, щоб налагодити контакт зі студентами, потенційними кандидатами на вакантні посади, які у майбутньому можуть стати рушійною силою та джерелом інновацій у бізнесі. У діалозі з Університетом розвивати та навчати фахівців, які після закінчення навчання вже будуть адаптовані до робочого процесу, роботи в команді та з розвиненими лідерськими якостями і відповідальністю.

Для викладачів, щоб відчути ринок праці, зрозуміти вимоги до підготовки студентів, зрозуміти форму організації навчання і підходу до студентів, отримати мотивацію до саморозвитку. Освіта має не лише давати знання, а й розвивати студента: розкривати його сильні сторони та допомагати зрозуміти, чого він насправді хоче. Університет та викладачі навчальних програм повинні бути привабливим для бізнесу.

Заходи в рамках Майстерні кар’єри відбуватимуться на регулярній основі 2-3 рази на місяць.

Про учасників Майстерні кар’єри, місце та час проведення ми будемо завчасно інформувати!

Координатор Майстерні Кар’єри
Анастасія Мазур – фахівець відділу
сприяння працевлаштуванню ЛНУ ім. І.Франка
0732177232

https://www.facebook.com/events/226659071505604/