Міжнародне посвідчення ISIC

20.12.2019 | 09:57

ISIC — International Student Identity Card (Міжнародне посвідчення особи і статусу школяра/студента) було створено в 1956 році під патронажем ЮНЕСКО. Відтоді більше 50 мільйонів студентів скористалися посвідченням ISIC під час подорожей для отримання дисконтів на товари і послуги.

Основне завдання ISIC — сприяти міжнародному співробітництву та розвитку студентських і молодіжних обмінів шляхом надання різноманітних дисконтів на транспорт, проживання, тощо, служити інтересам студентів та підтверджувати статус «студента» по всьому світу.

Асоціація ISIC — одна з п’яти асоціацій-членів, що входять до Міжнародної Конфедерації Студентського Туризму ISTC (заснована в 1949 р.).

Сьогодні ISIC є єдиним визнаним в світі посвідченням особи та статусу людини, що навчається, це посвідчення випускається в 124 країнах світу, надає понад 40 тисяч знижок та пільг власникам посвідчення, програма підтримується на державному рівні і налічує 4,5 мільйони членів спільноти ISIC.

EURO

Що таке European Youth Card (європейська молодіжна картка, европейская молодежная карточка) EURO<26 та EURO<26 Student? Це визнане у 41 країні Європи, США, Канаді, Бразилії посвідчення молодого європейця для людей віком не старших 30 років (нижня межа віку не регламентується), а також міжнародне посвідчення учня, студента, аспіранта. Картка дійсна протягом одного року з дня отримання й оновлюється за бажанням власника щороку доти, поки власник не старший 30 років. European Youth Card EURO<26 – найпопулярніші дисконтні картки (дисконтные карточки) в Європі! Картка має найбільшу в Європі дисконтну мережу – до 200.000 знижок, у т.ч. 20.000 знижок у США та понад 1800 знижок в Україні!

Для виготовлення посвідчення необхідно:

  • копія паспорта громадянина України;

  • копія закордонного паспорта;

  • копія студентського квитка (або довідка з деканату);

  • фотографія (розміром 3х4);

  • Вартість посвідчення 250 грн. (з 14 лютого 2019 року).