Міжнародний стипендіальний обмін здобувачами титулу кандидата наук та науково-педагогічними працівниками (PROM), Краківський педагогічний університет (Польща)

17.12.2021 | 08:24

Метою PROM є покращити компетенції аспірантів та науково-педагогічних працівників з Польщі та закордону, включно з країнами, котрі не є членами ЄС. Польське національне агентство академічних обмінів NAWA відбере проекти університетів та виділить їм фінансування для участі аспірантів та науково-педагогічних працівників у коротких формах освітніх програм (від 5 до 30 днів). Проект передбачає двосторонній обмін громадян Польщі, котрі поїдуть закордон, та аспірантів і науково-педагогічних працівників, які приїдуть до Польщі.

Реалізація даної програми передбачає: проведення дидактичних занять, участь у конференціях, літні/зимові школи, курси, тренінги та навчальні візити. Стипендії також можуть призначатися з метою збирання матеріалів для дидактичної чи наукової роботи.

Програма покриє витрати на дорогу, оплату участі у конференціях, курсах, тренінгах, оплату за навчальні візити, кошти на забезпечення обміну та харчування учасника програми.

Детальна інформація про програму: https://prom.up.krakow.pl/en/recruitment-procedure/