Перегляд фільму «Ukraїner. The Movie»

20.11.2019 | 09:12

Cordis. Наукове товариство філософського факультету має для Вас дещо цікаве!
Які асоціації у Вас виникають, коли говорите про Україну? Ми звикли дивитися художні фільми, де “лани широкополі, і Дніпро, і кручі…”, де могутні Карпати приховують свої таємниці протягом віків, де славні предки-козаки мужньо виборюють незалежність

А що сьогодні? Наша країна протяжністю понад 1000 км і в кожному регіоні живуть люди, які різні, однак мають так багато спільного. Чи задумувалиси Ви про те, що протягом дня паралельно з нами робить, наприклад, одесит чи волинянин?

?️ «Ukrainer.The Movie» — історія про буденне життя однієї з найбільш невідомих країн європейського континенту. Фільм розповідає історії про героїв із різних куточків України, їхнє життя та побут, ремесла й мистецтво, цікаві ініціативи та культуру. Персонажі цієї стрічки не пов’язані між собою, їхні світи різні, утім, ця різність об’єднує країну. Фактично стрічка «Ukraïner. The Movie» покаже один день із життя України.
?️«Ukraïner. The Movie» знято за підтримки Український культурний фонд
▪️Не встигли потрапити на прем’єрний показ у Львові? А вдома не маєте часу подивитися фільм самостійно?
▪️Тоді приєднуйтеся до нашої затишної студентської компанії. Символічно, що ми теж з різних куточків країни та 21 листопада о 18:30 збираємося всі разом в University open space. ?

Запрошуємо