Програма обміну студентами та аспірантами з Лодзьким університетом (м. Лодзь, Польща)

13.06.2019 | 21:58

Deadline – 18 червня 2019 року

Відповідно до умов угоди про співпрацю студенти II та III курсу (бакалаври) та аспіранти ЛНУ імені Івана Франка мають можливість навчатися у Лодзькому університеті впродовж 4,5 місяців у першому семестрі 2019-2020 н.р.

УВАГА! Учасникам програми НЕ ВИПЛАЧУВАТИМУТЬ щомісячну стипендію та не відшкодовують витрати на проїзд. Приймаюча сторона бере на себе витрати за навчання, можливе покриття витрат за проживання за умови наявності вільних місць в гуртожитках Лодзького університету.

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:
– бути студентом/аспірантом ЛНУ імені Івана Франка;
– володіти польською або англійською мовою не нижче рівня В2.

Для участі в програмі обміну необхідно зареєструватися до 18 червня 2019 року (включно) на порталі мобільності Лодзького університету: https://enrolment.uni.lodz.pl/

Перелік курсів для складання індивідуального плану навчання (вимога набрати під час програми обміну мінімум 30 кредитів ECTS за один семестр, перелік курсів студентам необхідно узгодити з деканатом для подальшого часткового або повного перезарахування вибраних дисциплін) та детальна інформація про програму обміну:
http://iso.uni.lodz.pl/erasmus/programmes/

Відбір студентів/аспірантів, які мають намір взяти на участь у програмі обміну, буде здійcнюватися виключно Лодзьким університетом.