Проєкт “Подорожі. Вчимося турбуватися про безпеку”

05.12.2023 | 12:03

Подорожі це чудовий спосіб розширити кругозір, познайомитись із цікавими людьми, різнобарвною культурою країн, їх традиціями та отримати новий досвід. Подорожувати можна, відпочиваючи, навчаючись, у рамках міжнародної співпраці, як представник компанії чи як власник бізнесу. Популярними стали подорожі і з метою тривалого працевлаштування. Вони можуть бути бажаними або вимушеними. Та у будь-якому випадку в подорожі слід пам’ятати про безпеку.

Які документи потрібно взяти із собою? Які з них можна віддавати та кому? Які небезпечні ситуації можуть трапитись?

Які існують схеми для поневолення людей із метою їх подальшої експлуатації?

Якщо Вас зацікавили ці питання, чекаємо 7 грудня на вул. Коперника, 3 у 100 авдиторії, де ми з 9:30 до 12:30 будемо говорити про безпечну міграцію та вчитись протидіяти торгівлі людьми.

Проєкт “Подорожі. Вчимося турбуватися про безпеку” організовано Психологічною Службою ЛНУ ім. І. Франка за підтримки Студентський уряд Львівського національного університету імені Івана Франка, представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні – IOM Ukraine та фінансування Агентства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine – USAID Ukraine – USAID Україна

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/gQEwvyaKEABX83sj6