Привіт, абітурієнте!

22.07.2024 | 09:30

На черзі новий пункт призначення рубрики PRO Суперсили ЛНУ — Історичний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка .

На факультеті є 4 спеціальності:

🔹032 Історія та археологія

🔸014.03 Середня освіта (Історія та громадянська освіта)

🔹027 Музеєзнавство, пам‘яткознавство

🔸054 Соціологія

Можливості для студентів є широкими, зважаючи на велику кількість цікавих практик (етнологічна, археологічна, педагогічна, краєзнавча тощо), котрі допомагають юним історикам та соціологам поринути у професійний світ свого обраного шляху.

Старанні студенти мають змогу навчатися у провідних університетах Європи за програмою Erasmus+

Хто мріє спробувати себе у ролі молодого науковця — має можливість брати участь у молодіжних конференціях, представляючи свої дослідження на різноманітні актуальні теми.

Для активних й креативних є змога долучитися до студентських організацій. Профбюро студентів історичного факультету  та Студентська рада нашого факультету спільно проводять пам‘ятні вечори, благодійні акції та записують «історичні подкасти» із викладачами.

Історичний факультет — це про співпрацю між усіма студентськими організаціями та адміністрацією факультету. Тому у нас дуже активне студентське життя, яке розпочинається із професійних відкритих лекцій відомих істориків/випускників та продовжується благодійними книжковими форумами, творчими вечорами та інтелектуальними іграми.

https://www.facebook.com/pposlnu/videos/416714771397766