Різдвяний майстер-клас від Володимира Мишолівського з виготовлення стрітенських свічок

02.02.2023 | 09:24

У межах культурно-гуманітарної ініціативи “Різдвяний десант на Херсонщину” 2 лютого 2023 року о 15:00 у Львові відбудеться святковий майстер-клас із виготовлення стрітенських свічок для українських воїнів, котрі визволяють Херсонщину від російських окупантів.

Майстер-клас із виготовлення стрітенських свічок проводитиме відомий народний майстер Володимир Мишолівський. Запрошуємо представників студентських спільнот, молодіжних лідерів та громадських активістів приєднуватися до важливої культурної акції у Львові.

Формат зустрічі: офлайн та онлайн.
Місце проведення: Львівський національний університет імені Івана Франка
Співорганізатори:
– Пресцентр ЛНУ ім. Івана Франка
– Музей історії ЛНУ ім. Івана Франка
– Студентська інформаційна мережа
– Українська мережева платформа незалежних експертів «Клен».

Кожному учаснику/учасниці буде завчасно надіслано запрошення із відповідним посиланням у день проведення майстер-класу.
Виготовлені учасниками та учасницями свічки будуть доставлені нашим бійцям на Херсонщині.

Мета культурно-гуманітарної ініціативи “Різдвяний десант на Херсонщину” – підтримати мешканців Херсонщини та наших українських воїнів у період новорічних свят, подарувати різдвяну атмосферу та частинку своєї любові, шани і поваги.
Гасло акції: “Зігрій різдвяним теплом та підтримай молитвою українське військо”!

Запрошуємо всіх партнерів, учасників заходів та ініціатив (журналістів, блогерів, громадських активістів, молодіжних лідерів та представників громад та експертних спільнот) Центру інформаційних досліджень та ресурсних послуг “Меридіан”, а також небайдужих громадян та організації підтримати культурно-гуманітарну ініціативу “Різдвяний десант на Херсонщину”! Детальніше за покликанням – https://ukrainian-cultural-meridians.blogspot.com/