Розпочалася реєстрація на участь у фахових випробуваннях вступників в магістратуру

05.07.2023 | 09:21

1 липня розпочалася реєстрація заяв вступників в магістратуру на участь у співбесіді замість ЄВІ, фаховому іспиті, фаховому іспиті замість ЄФВВ. Реєстрація відбувається з електронного кабінету вступника. Власне співбесіди та фахові іспити триватимуть упродовж 24-27 липня.

Право складати фахові іспити при вступі в магістратуру мають особи, які бажають вступати на спеціальності для яких не передбачено складання ЄФВВ. На історичному факультеті  це  014.03 «Середня освіта (Історія)», 032 «Історія та археологія».

Окрім цього, особи, які вже здобули освітній ступінь магістра (спеціаліста) можуть, зареєструвавшись, складати вступні випробування в Університеті у формі співбесіди з іноземної мови та фахового іспиту з обраної спеціальності.

Для реєстрації заяви на участь у фахових вступних випробуваннях, співбесідах або творчих конкурсах потрібно зареєструвати електронний кабінет вступника. Для цього потрібні актуальна електронна скринька, до якої Ви маєте доступ, фотокартка, серія та номер диплома бакалавра. Для того, щоб зареєструватися на фаховий іспит просимо ознайомитись з презентацією.

Реєстрація триватиме до 18:00 год. 16 липня 2023 року, тож закликаємо усіх цьогорічних вступників зареєструватися, аби успішно вступити до магістратури й опанувати омріяний фах.