Спеціальна програма обміну з Геттінгенським університетом (Німеччина)

06.04.2022 | 13:26

Deadline – 10 квітня 2022 року (включно)

Відповідно до умов програми студенти II та III курсу (бакалаври), студенти I курсу магістратури таких факультетів ЛНУ імені Івана Франка:

1. Біологічний факультет

2. Економічний факультет

3. Історичний факультет

4. Механіко-математичний факультет

5. Факультет електроніки та комп’ютерних технологій

6. Факультет міжнародних відносин (кафедра міжнародних економічних відносин, кафедра міжнародного економічного аналізу і фінансів, кафедра міжнародного права, кафедра європейського права)

8. Факультет прикладної інформатики та математики

9. Факультет управління фінансами та бізнесу

10. Фізичний факультет

11. Філологічний факультет

12. Хімічний факультет

мають можливість навчатися у Геттінгенському університеті у другому семестрі 2021/2022 н. р. або в першому семестрі 2022/23 н.р. (терміни навчання уточнюються)

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

– бути студенткою вищевказаних факультетів ЛНУ імені Івана Франка. У зв’язку з обмеженнями щодо виїзду за кордон в умовах оголошеного воєнного стану до участі в конкурсі не допускаються особи чоловічої статі віком від 18 до 60 років;

– володіти німецькою мовою не нижче рівня В2 (для студентів-бакалаврів), англійською або німецькою мовою не нижче рівня B2 (для студентів магістратури).

УВАГА! Учасникам програми покривають витрати на навчання та проживання, можлива стипендіальна підтримка (розмір стипендії уточнюється). Просимо звернути увагу, що кожен учасник самостійно покриває витрати на проїзд до Німеччини, страхування та витрати пов’язані з отриманням дозволу на проживання в країні перебування під час мобільності.

Детальна інформація про програму: https://international.lnu.edu.ua/university-of-gottingen…/