Спеціальна програма обміну з Регенсбурзським університетом (м. Регенсбург, Німеччина)

04.04.2022 | 10:03

Deadline – 7 квітня 2022 року

Відповідно до умов програми студенти II та III курсу (бакалаври), студенти I курсу магістратури таких факультетів ЛНУ імені Івана Франка:

1. Біологічний факультет

2. Економічний факультет

3. Історичний факультет

4. Механіко-математичний факультет

5. Факультет електроніки та комп’ютерних технологій

6. Факультет міжнародних відносин (кафедра міжнародних економічних відносин, кафедра міжнародного економічного аналізу і фінансів)

7. Факультет педагогічної освіти

8. Факультет прикладної інформатики та математики

9. Факультет управління фінансами та бізнесу

10. Фізичний факультет

11. Філологічний факультет

12. Хімічний факультет

мають можливість навчатися у Регенсбурзькому університеті впродовж 4 місяців (квітень-липень 2022 року) у другому семестрі 2021-2022 н.р.

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

– бути студенткою вищевказаних факультетів ЛНУ імені Івана Франка. У зв’язку з обмеженнями щодо виїзду за кордон в умовах оголошеного воєнного стану до участі в конкурсі не допускаються особи чоловічої статі віком від 18 до 60 років;

– володіти німецькою або англійською мовою не нижче рівня В2. Університет Регенсбурга рекомендує, щоб апліканти на момент подачі аплікацій мали базовий рівень знання німецької мови (рівень B1), оскільки переважна більшість курсів в даному університеті читаються виключно німецькою мовою.

УВАГА! Учасникам програми покривають витрати на навчання та проживання, підтверджена стипендіальна підтримка (розмір стипендії уточнюється). Просимо звернути увагу, що кожен учасник самостійно покриває витрати на проїзд до Німеччини, страхування та витрати пов’язані з отриманням дозволу на проживання в країні перебування під час мобільності.

Детальна інформація про програму:

https://international.lnu.edu.ua/university-of…/