Спеціальна програма обміну з Тюбінгенським університетом (Німеччина)

23.03.2022 | 13:19

Deadline – 24 березня 2022 року

Один з провідних ВНЗ Німеччини – Тюбінгенський університет в рамках допомоги українським університетам пропонує для студентів ЛНУ ім. Франка спеціальну програму обміну зі стипендіальною підтримкою (4 стипендії – 2 з яких за академічними критеріями, інші 2 за соціальними), яка стартує з 1 квітня 2022 року.
Відповідно до умов програми студенти II та III курсу (бакалаври), студенти I курсу магістратури таких факультетів ЛНУ імені Івана Франка:
1. Біологічний факультет
2. Географічний факультет
3. Економічний факультет
4. Історичний факультет
5. Механіко-математичний факультет
6. Факультет електроніки та комп’ютерних технологій
7. Факультет журналістики
8. Факультет міжнародних відносин (кафедра міжнародних економічних відносин, кафедра міжнародного економічного аналізу і фінансів, кафедра міжнародного права, кафедра європейського права)
9. Факультет прикладної інформатики та математики
10. Філософський факультет
11. Юридичний факультет
12. Хімічний факультет
мають можливість навчатися у Тюбінгенському університеті впродовж 4 місяців (квітень-липень 2022 року) у другому семестрі 2021-2022 н.р.
Кандидати повинні відповідати таким вимогам:
– бути студенткою вищевказаних факультетів ЛНУ імені Івана Франка. У зв’язку з обмеженнями щодо виїзду за кордон в умовах оголошеного воєнного стану до участі в конкурсі не допускаються особи чоловічої статі віком від 18 до 60 років;
– володіти німецькою або англійською мовою не нижче рівня В2.
УВАГА! Учасникам програми виплачуватимуть щомісячну стипендію в розмірі 700 євро. Просимо звернути увагу, що кожен учасник самостійно покриває витрати на проїзд до Німеччини, страхування та витрати пов’язані з отриманням дозволу на проживання в країні перебування під час мобільності.

Детальна інформація про програму обміну: https://international.lnu.edu.ua/eberhard-karls…/