Спеціально організована сесія ЄВІ

08.08.2024 | 12:06

Вступникам до магістратури та аспірантури цьогоріч буде надана можливість за бажанням пройти єдиний вступний іспит (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії, яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб. Вартість послуги ー 879 гривень.

З Порядком здійснення розрахунків та умовами надання платних послуг з проведення спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту у 2024 році можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо: протягом 1214 вересня зможуть пройти тестування вступники, які не реєструвалися для участі в основній чи додатковій сесії ЄВІ або зареєструвалися, але не взяли в ній участі, або хочуть покращити свої результати основної чи додаткової сесії.

Відповідно до Календарного плану організації та проведення у 2024 році спеціальної сесії ЄВІ  з 12 до 19 серпня триватиме реєстрація охочих узяти участь у вступному випробуванні. Реєстрацію здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти.  Для реєстрації вступник має звернутися до приймальної комісії, надати скановані копії реєстраційних документів. Заповнюючи заяву-анкету й зазначаючи інформацію, необхідну для оформлення екзаменаційного листка, потенційний учасник вступних випробувань має вказати населений пункт в Україні, у якому бажає пройти ЄВІ. 

Зауважимо, що проведення спеціально організованої сесії єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) не передбачено.