Стартує другий сезон табору “Business Camp” для дітей військовослужбовців та загиблих Захисників і Захисниць України

07.08.2023 | 09:09

З 14.08.23 по 18.08.23 стартує другий сезон табору “Business Camp” для дітей військовослужбовців та загиблих Захисників і Захисниць України.

BUSINESS CAMP – це проєкт, який поєднує відпочинок та інтерактивне навчання. Максимально корисний та цікавий відпочинок, під час якого, учасники зможуть поринути у світ дорослих та відчути себе справжніми підприємцями, створюючи та втілюючи свої креативні ідеї, вдосконалюючи навички роботи в команді та розкриваючи свій особистий потенціал.

Кожного дня учасники крім навчання та розробки стартап-проєктів, матимуть пізнавальні майстер-класи і екскурсії:

  • у фінансові та нефінансові установи;

  • Представники ДСНС проведуть майстер класи, як діяти у надзвичайних ситуаціях;

  • Мальтійська служба допомоги проведе тренінг з першої домедичної допомоги, де учасники зможуть практично відпрацювати свої навики. Також з кожною дитиною попрацюють у формі гри психологи з Мальтійської служби допомоги, а запрошений гість – військовий розкаже про тих, хто боронить Україну.

І це далеко не все, адже ще багато цікавого, пізнавального та корисного, і, звичайно ж подарунки учасникам табору.

Проєкт реалізовується за підтримки БФ “Українська освітня фундація”.

Партнерами проєкту також є: Первинна Профспілка Львівського університету імені Івана Франка, Академія соціально-економічних ініціатив, Асоціація банків Львівщини, Мальтійська Служба Допомоги, Навчально-методичний Центр ЦЗ та БЖД Львівської області, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, ГО “Діловий Клуб “Партнер”.

Реєстрація за посиланням (до 18.00 год 09.08.23): https://docs.google.com/…/1reviSyILV2Z06yVLG…/edit

Поспішіть, адже кількість місць обмежена.