Стартувала подача заявок на міжнародну програму студентського обміну Global UGRAD

25.11.2019 | 10:25

Deadline – 31 грудня 2019 року

Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD) – це програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США та підтримується народом Сполучених Штатів Америки. Ця міжнародна освітня та культурна програма обміну підтримує талановитих іноземних студентів, надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США з метою поглиблення знань та вивчення культури і традицій Сполучених Штатів Америки.

У програмі можуть брати участь студенти 1, 2, 3 курсів (обов’язкова умова – після повернення з програми у студентів повинен залишатися як мінімум один семестр до отримання диплому про вищу освіту). Програма передбачає наступне фінансове забезпечення:
оплату проїзду учасників програми до/із США, навчання в американському університеті, проживання та харчування, медичне страхування, необхідні підручники, щомісячну стипендію.

https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/exchange-programs-uk/academic-exchanges-uk/global-ugrad-uk/?fbclid=IwAR00udJNGf_-7O98erjGiBcm9eQnlRvvKlams1foECmZ8UQyl1PRYgt56oY