Вчена рада затвердила ліміт стипендіатів

04.01.2023 | 14:38

3 січня 2023 року відбулося позачергове засідання Вченої ради Львівського національного університету імені Івана Франка. Засідання провели у змішаному форматі з використанням центру для командної роботи Microsoft Teams.

На порядок денний засідання було винесено питання затвердження загального ліміту стипендіатів, яким призначатиметься академічна стипендія, включно із академічною стипендією за особливі успіхи в навчанні, а також затвердження загального ліміту стипендіатів-відмінників, яким призначатиметься академічна стипендія за особливі успіхи в навчанні.

«Після консультацій із Міністерством освіти і науки України та враховуючи нормативні документи, пропонуємо затвердити ліміт стипендіатів на рівні 40% та ліміт-стипендіатів-відмінників – 1% відповідно», –  запропонував перший проректор.

Вчена рада прийняла рішення щодо затвердження загального ліміту стипендіатів, яким призначатиметься академічна стипендія, включно із академічною стипендією за особливі успіхи в навчанні. Так, з урахуванням фінансування, яке виділено Університету, у відсотковому співвідношенні цей ліміт становитиме 40%. Вчена рада також затвердила ліміт стипендіатів-відмінників, яким призначатиметься академічна стипендія за особливі успіхи в навчанні – 1% відповідно.