Відбувся чотириденний марафон майбутніх бакалаврів – Future bachelors marathon 2023

19.07.2023 | 09:01

Наші вступники вже безпосередньо на порозі вибору свого майбутнього. Цей вибір, звичайно, є складним, адже потрібно вивчити та проаналізувати чимало інформації, зважити все і обрати той напрям та професію, які надалі стануть справою усього життя. Саме тому Львівський університет організував та провів чотириденний марафон майбутніх бакалаврів – Future bachelors marathon 2023 – який був покликаний надати якнайбільше важливої інформації стосовно умов вступу, освітніх програм, поселення в гуртожитки, військового обліку, написання мотиваційного листа, особливостей студентського життя та навчання.

Упродовж цих чотирьох днів абітурієнти мали змогу поспілкуватися з першим проректором Львівського університету Андрієм Федоровичем Гукалюком, відповідальним секретарем приймальної комісії Наталією Міщук, представниками адміністрації та студентства 19 факультетів Львівського університету та Педагогічного фахового коледжу, головами провідних студентських організацій: Профкому студентів та Студентського уряду, – заступником керівника Студмістечка, керівником Відділу військового обліку.

На завершення вступники почерпнути лайфхаки написання мотиваційного листа від фахівця із профорієнтації Центру маркетингу та розвитку, студентки ІІ курсу Магістратури філологічного факультету Юлії Васьків.

До речі, вже завтра, 18-го липня, вступники зможуть відвідати зустріч зі студентськими активом, а також адміністрацією Університету наживо.

Віримо, що вже після неї у вас абсолютно не залишиться сумнівів щодо першого пріоритету – його по праву займе у вашому серці Львівський університет.

Відеозаписи події:

• День 1: https://youtu.be/MbTRUc98DGY

• День 2: https://youtu.be/F6f_C0_gH18

• День 3: https://youtu.be/NObJFUuY_Zs

• День 4: https://youtu.be/kZCBMu76c6c