Вітаємо студента 3 курсу Андрія Погорілова з отриманням Обласної премії імені В’ячеслава Чорновола!

21.11.2023 | 12:21

17 листопада 2023 року у Будинку вчених відбулось нагородження студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти Львівщини, які брали участь у конкурсі на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола.

Зазначимо, що конкурс відбувався з метою розвитку творчого та інтелектуального потенціалу талановитої молоді, стимулювання мотивації до науково-дослідницької діяльності та опанування інноваційних технологій. Премії присуджують за доробки, які зараз є важливими для Львівщини і сприяють подальшому розвитку науки, суспільного прогресу, утверджують високий авторитет української науки у світі.

Організатори заходу відзначили, що церемонія вручення відзнак для студентів відбувається завдяки Захисникам і Захисницям України, які оберігають спокій кожного з нас і дають можливість мирно вчитись і працювати. Тож усі присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.

Зокрема лауреатом Обласної премії імені В’ячеслава Чорновола у 2023 році став студент 3 курсу ОС “бакалавр” історичного факультету денної форми здобуття освіти Андрій Погорілов.

Вітаємо студентів Львівського університету зі здобутими нагородами та бажаємо віри в себе, натхнення на нові звершення та успіхів у майбутніх починаннях!