Вітаємо студента 3 курсу Назара Мельника з перемогою в ІІ сеансі одночасної гри в шахи з легендарними гросмейстерами!

10.04.2024 | 10:18

4 квітня у Львівському палаці мистецтв вдруге відбувся сеанс одночасної гри в шахи з легендарними українськими гросмейстерами, в якому взяв участь студент нашого факультету, І розряд з шахів, тренер Шахової школи Університету Назар Мельник.

У результаті напруженого і безкомпромісного протистояння, студент здобув омріяну перемогу в шаховій партії із міжнародною гросмейстеркою, чемпіонкою України, Європи та світу з шахів, переможницею та призеркою міжнародних шахових турнірів, заслуженою працівницею фізичної культури і спорту України, випускницею Університету Мартою Літинською.

Під час сеансу одночасної гри в шахи понад 80 учасників з Львівщини, серед яких ‒ військовослужбовці, ветерани, медики, прикордонники, діти, курсанти Національної академії Сухопутних військ України, представники Національної гвардії, Національної поліції, рятувальники, українські поранені військові, які проходять реабілітацію у Superhumans Center – також мали нагоду спробувати свої сили на шахових дошках із легендарними українськими гросмейстерами Олегом Романишиним, Олександром Бєлявським та Адріяном Михальчишиним.

Додамо, що сеанс одночасної гри в шахи був благодійним, і усі зібрані кошти організатори перерахували до благодійної організації «Львівський Лицар» на закупівлю прицілів та перископів для українських військових. Окрім цього, шаховий турнір розпочали із аукціону, під час якого найдорожчий лот ‒ календар на 2024 рік, який підписав командир легендарної бригади «АЗОВ», вдалося продати за 7 тисяч гривень.

Щиро вітаємо Назара Мельника із перемогою і бажаємо підкорювати щораз вищі шахові вершини!

Більше про враження переможця на сайті Університету: https://lnu.edu.ua/student-lvivskoho-universytetu-nazar…/