Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Соціологія” Оксану Бриндзак (диплом І ступеня) та Тетяну Приходько (диплом ІІ ступеня)!

26.03.2018 | 09:23

22-23 березня 2018 року у Запорізькому національному університеті відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності “Соціологія”.
Вітаємо переможців студентів спеціальності «Соціологія» Львівського національного університету імені Івана Франка з дипломом І ступеня Оксану Бриндзак з науковою роботою «Специфіка соціальної адаптації літніх людей в геріатричних установах» та Таню Приходько «Роль омбудсмена у захисті прав людини та запобіганні соціальної нерівності в Україні» з дипломом ІІ ступеня.
Подяку за високий рівень наукового керівництва студентськими роботами переможців отримали наукові керівники робіт кафедри соціології: к.с.н., доц. Бень О.Т. та д.с.н., проф. Черниш Н.Й.
Одним з членів галузевої конкурсної комісії була професор кафедри соціології д.с.н. Коваліско Н.В.
Висловлюємо вдячність за підготовку та успішне проведення Конкурсу декану факультету соціології та управління проф. Лепському М.А. й колективу кафедри соціології Запорізького національного університету.
Особлива подяка д.с.н, професору кафедри соціології Ользі Безруковій за високий рівень та змістовну організацію Конкурсу на усіх етапах його проведення.