XVII Східна зимова школа Центру східноєвропейських студій Варшавського університету (Польща)

05.11.2019 | 09:27

Deadline – 15 січня 2020 року

У школі можуть брати участь студенти останніх курсів гуманітарних спеціальностей, котрі пишуть магістерські (дипломні) роботи в галузі історії та сучасності Центральної та Східної Європи (історія, політологія, міжнародні відносини, соціологія, етнологія, географія, право, економіка) та мають не більше 25 років (окрім виняткових випадків). Кандидати повинні володіти польською мовою на рівні, достатньому для розуміння занять та участі в них.

Програма школи складається з лекцій, які читатимуть міжнародні фахівці з проблематики регіону, та семінарів (один семінар на вибір), на котрих кожен учасник школи прочитає реферат на тему своєї дипломної роботи. Програма включатиме теж візити до інституцій Варшави та участь у культурній програмі.

Відібраним учасникам школи організатори оплатять проживання (готель, харчування, участь у лекціях і семінарах та додаткових заходах). Учасники можуть подати заявку на часткове покриття коштів доїзду (не стосується кандидатів із Польщі та країн ЄС, а також осіб, що навчаються в Польщі та країнах ЄС).

Деталі за посиланням