Загинув випускник історичного факультету Назарій Андрушків

20.10.2023 | 14:02

Захищаючи Українську Державу, загинув випускник Львівського національного університету імені Івана Франка Назарій Андрушків. Героєві було 33 роки.

Назарій закінчив історичний факультет Львівського університету. Працював інспектором спецпідрозділу TacTeam Управління патрульної поліції у Львівській області.

З перших днів повномасштабного вторгнення спільно з підрозділами Збройних сил України виконував бойові завдання, тримав оборону та звільняв Київську область. Після звільнення Київської області Назарій з підрозділом виконував спеціальні бойові задачі в Миколаївській та Херсонській областях. З кінця 2022 року виконував бойові завдання у Бахмуті та в районі Кремінної. 18 жовтня 2023 року, повертаючись з позицій, потрапив під ворожий артилерійський обстріл і отримав поранення не сумісні з життям.

Академічна спільнота Львівського національного університету імені Івана Франка глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам загиблого Героя.

Вічна пам’ять і слава Герою України!

https://lnu.edu.ua/zakhyshchaiuchy-ukrainu-zahynuv…/