Запрошуємо обрати фільм на черговий кінолекторій

17.10.2019 | 09:34

Наш кінолекторій продовжується. Цього разу він буде присвячений військовій історії. Коментуватиме фільм доцент кафедри давньої історії України та архівознавства Олег Дудяк.
Пропонуємо 3 фільми, які не залишать байдужим жодного з нас.
Отож:
? «Позивний Бандерас»
Осінь…2014рік…зона АТО… Група розвідників на чолі з досвідченим капітаном Антоном Саєнком (позивний «Бандерас») намагається запобігти диверсії та знешкодити російського підривника Ходока. Найгірше те, що десь серед своїх хлопців знаходиться зрадник, який може в будь-який момент встромити ніж у спину. Бандерас не може довіряти нікому в пошуках цього «Сепара». Головне, щоб «свої» не перестали довіряти йому.
? «Іловайськ 2014. Батальйон «Донбас»
Серпень 2014 року. Іловайськ. Іще недавно більшість мешканців інших регіонів України навряд чи й чула про невелике містечко на Донеччині. Тепер за нього тривають запеклі бої між українськими силами й проросійськими бойовиками. На ту мить українці ще не здогадуються, що до кінця місяця назва «Іловайськ» стане однією з найкривавіших плям на карті.
? «Крути 1918»
Взимку 1918 року студенти-патріоти і нечисленні частини армії УНР зіткнулися в битві за українську незалежність з більшовицькими військами, які підступали до Києва. У тому бою брали участь і два брата Савицькі, без пам’яті закохані в красуню Софію.
Вибір за тобою, історику?

Голосування за посиланням