Новини

Тренінг із міжкультурних компетенцій та культурного розмаїття

19.09.2024 | 09:21

Коли: 24 вересня 2024 року
Де: Місце та час повідомимо ближче до події

Львівський національний університет імені Івана Франка в рамках проєкту Erasmus+ CBHE Project INTERADIS (International Students Adaptation and Integration) запрошує викладачів та студентів на тренінг, присвячений розвитку міжкультурних компетенцій та розмаїття.
У сучасному глобалізованому світі вміння ефективно комунікувати з представниками різних культур стає надзвичайно важливим. Цей тренінг допоможе краще зрозуміти культурні особливості інших народів, розвинути навички інтеграції та адаптації в багатонаціональному середовищі.
На вас чекають тренінги на тему:
– Міжособистісна комунікація: навігація та...

Читати »

Науково-просвітницький форум «Кордон Мужності та Героїзму»

19.09.2024 | 09:20

19 вересня 2024 року, відбудеться подія з нагоди Дня Захисників та Захисниць України задля вшанування Героїв-прикордонників.

Мета — формування та збереження національної памʼяті про героїзм прикордонників та прикордонниць у збройному протистоянні з російським агресором, а також національно-патріотичне виховання студентської молоді та університетської спільноти.

Дата: 19 вересня 2024 р.
Час: 15:00 год.
Місце: Актова зала головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Університетська, 1).

Читати »

Вулицю Ринок у м. Миколаїв Львівської області перейменували на вулицю Леонтія Войтовича

19.09.2024 | 09:18

Відповідно до рішення Миколаївської міської ради Стрийського району Львівської області від 4 вересня 2024 року «Про перейменування вулиці Ринок в м. Миколаєві» вулицю Ринок у Миколаєві перейменували на вулицю Леонтія Войтовича. Відомий український історик-медієвіст, доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри історії середніх віків та візантиністики Історичний факультет Львівського університету Леонтій Вікторович Войтович відійшов у Вічність 7 лютого 2023 року.

У Миколаєві Леонтій Войтович закінчив місцеву середню школу у 1967 році. І саме тут, серед мальовничих краєвидів Миколаєва на Дністрі, почали закладатися...

Читати »

Конкурс на здобуття обласної премії імені Митрополита Андрея (Шептицького)

19.09.2024 | 09:16

До 30 вересня триває прийом документів для участі у Конкурсі на здобуття обласної премії імені Митрополита Андрея (Шептицького) у 2024 році.
Премія імені Митрополита Андрея (Шептицького) — нагорода за особисті вагомі досягнення, наукові праці, що мають велику наукову та практичну цінність і належать до царин, які перебували у полі уваги Митрополита: богослов’я, мистецтвознавство (у розрізі української ідентичності), краєзнавство, медицина (у розрізі подолання негативних наслідків війни), педагогіка, екологія, охорона пам’яток культури загалом та пам’яток сакрального мистецтва, меценатство, розвиток підприємництва, державотворення.
Присудження Премії здійснюється...

Читати »