Конкурс на здобуття обласної премії імені Митрополита Андрея (Шептицького)

19.09.2024 | 09:16

До 30 вересня триває прийом документів для участі у Конкурсі на здобуття обласної премії імені Митрополита Андрея (Шептицького) у 2024 році.

Премія імені Митрополита Андрея (Шептицького) — нагорода за особисті вагомі досягнення, наукові праці, що мають велику наукову та практичну цінність і належать до царин, які перебували у полі уваги Митрополита: богослов’я, мистецтвознавство (у розрізі української ідентичності), краєзнавство, медицина (у розрізі подолання негативних наслідків війни), педагогіка, екологія, охорона пам’яток культури загалом та пам’яток сакрального мистецтва, меценатство, розвиток підприємництва, державотворення.

Присудження Премії здійснюється відповідно до Розпорядження начальника Львівської обласної військової адміністрації.

Премія присуджується за особливо цінні наукові праці з богослов’я, мистецтвознавства, краєзнавства, педагогіки, медицини, екології, опубліковані (випущені в світ) протягом останніх трьох років, та практичну діяльність: меценатство, підприємництво, державне управління; а також за вагомий внесок особи в економічний, суспільний та духово-культурний розвиток України.

Номінації:

🔖 за створення наукових праць, опублікованих протягом останніх трьох років, але не пізніше як за три місяці до їх висунення на здобуття цієї Премії (у номінаціях: «Богослов’я», «Мистецтвознавство», «Краєзнавство», «Педагогіка», «Медицина», «Екологія»);

🔖 за вагомі внески у розвиток меценатства, підприємництва, державності, культури (у номінаціях: «Меценатство», «Розвиток підприємництва», «Державність», «Культура»).

Переможцям Конкурсу вручатимуть пам’ятні відзнаки і дипломи та виплачуватиметься грошова винагорода в сумі 200 тисяч гривень кожному за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на 2024 рік.

До участі у Конкурсі запрошуються:

✅ студенти закладів вищої та фахової передвищої освіти;

✅ дослідники (науковці);

✅ працівники медицини, освіти, науки, органів державного управління, місцевого самоврядування;

✅ підприємці;

✅ меценати;

✅ громадські діячі Львівської області.

Документи на здобуття Премії приймаються до 30 вересня 2024 року і подаються до департаменту особисто або надсилаються через засоби електронного (donloda@ukr.net) чи поштового зв’язку( на адресу: 79000, м. Львів, вул. Просвіти, 4А) із позначкою «Премія імені Митрополита Андрея Шептицького».

Детальніше про Конкурс у Положенні про премію імені Митрополита Андрея (Шептицького) у 2024 році: https://bit.ly/3TyNOb7