Новини

Однорічна стипендія для післядипломного навчання і дослідження у вищих закладах освіти Баварії в Німеччині

09.08.2024 | 12:18

“One-year scholarship postgraduate studies in Bavaria” надає річні стипендії випускникам з таких країн, як: України, Польщі, Болгарії, Хорватії, Чехії, Румунії та інших.

https://www.uni-regensburg.de/bayhost/aktuelles
Мета однорічної стипендіальної програми: сприяння академічній співпраці та обміну студентами між Баварією та Європою, що підтримується Державною канцелярією спільно з Міністерством науки і мистецтв Баварії.
Для подачі заявок і отримання додаткової інформації, потрібно зв’язатись із Баварським академічним центром за наступними контактними даними:
Телефон: +49 (0) 941-943-5046
E-mail: info@bayhost.de
Звертаємо вашу увагу, що дедлайн подачі заявок на наступний навчальний рік – 1 грудня (дата...

Читати »

Спеціально організована сесія ЄВІ

08.08.2024 | 12:06

Вступникам до магістратури та аспірантури цьогоріч буде надана можливість за бажанням пройти єдиний вступний іспит (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії, яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб. Вартість послуги ー 879 гривень.
З Порядком здійснення розрахунків та умовами надання платних послуг з проведення спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту у 2024 році можна ознайомитися за посиланням.
Нагадаємо: протягом 12ー14 вересня зможуть пройти тестування вступники, які не реєструвалися для участі в основній чи додатковій сесії ЄВІ або зареєструвалися, але не взяли в ній участі, або хочуть покращити свої результати основної чи...

Читати »

Інформація щодо організації освітнього процесу в першому семестрі 2024/2025 н.р.

08.08.2024 | 11:43

Відповідно до Наказу Ректора № О-63 від 7 серпня 2024 року «Про організацію освітнього процесу в першому семестрі 2024/2025 навчального року» затверджено графік освітнього процесу на перший семестр 2024/2025 навчального року для здобувачів денної форми здобуття освіти. Освітній процес відбуватиметься з 2 вересня по 30 листопада 2024 року (включно суботи).

Навчання для ОС «Бакалавр» (1, 2, 3, 4 курси) та ОПС «Фаховий молодший бакалавр» (1, 2 курси), ОС «Магістр» (1, 2 курси) відбуватиметься в аудиторному форматі. Освітній процес по суботах заплановано...

Читати »

Докладний відеогайд, як підтвердити вибір місця навчання в електронному кабінеті

06.08.2024 | 09:42

Це можна зробити кількома способами:

за допомогою КЕП;
з Дія.Підпис;
завантажити сканкопію власноруч підписаної заяви (тільки для вступників, що перебувають на тимчасово окупованій території України або за кордоном і не можуть отримати КЕП).
Також підтвердити вибір місця навчання можна особисто в закладі освіти.

Нагадуємо, що підтвердити вибір можна лише в тих заявах, що мають статус “Рекомендовано”.

Читати »

Довідник студента

05.08.2024 | 10:18

У якому корпусі я навчатимусь? Хто мій декан? Що таке залік та іспит, чим вони відрізняються? Ці та решту речей під знаком запитання допоможе вирішити “Довідник студента”.

Матеріал у ньому врятує вас від незрозумілої термінології, а ще там ви можете відшукати себе!
Інформація в “Довіднику студента” є для представників кожного факультету та коледжу: від прізвища декана – до порад, що варто купити до початку навчального року. Ми у ньому дали відповіді на найчастіші запитання.
Де знайти “Довідник”?
За посиланням, перейшовши на яке, ви можете завантажити...

Читати »