Новини

Студентський науково-практичний круглий стіл «Історія об’єднує»

19.04.2024 | 19:28

18 квітня 2024 року на кафедрі історії України та економічної теорії Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбувся студентський науково-практичний круглий стіл “Історія об’єднує”. З вітальним словом виступили декан факультету економіки та менеджменту Олег Гримак та виконувач обов’язків завідувача кафедри Надія Войтович. Модерував захід старший викладач кафедри Дмитро Пожоджук.
У роботі круглого столу активну участь взяли студенти третього курсу історичного факультету Франкового університету спеціалізації «етнологія» Максим Мазурака, Катерина Войтович, Дмитро Саврій та Андріана Іванків, які виголосили доповіді про...

Читати »

Конкурс на отримання стипендій на навчання в Університеті Фоджа (Італія) в рамках програми Erasmus+

19.04.2024 | 12:37

Deadline: 3 травня 2024 року (включно).

Відповідно до умов проекту студенти ІІ та ІІІ курсів (бакалаври) та аспіранти денної форми навчання таких факультетів ЛНУ імені Івана Франка:
1. Економічний
2. Історичний
3. Факультет іноземних мов
4. Факультет міжнародних відносин (кафедра міжнародних економічних відносин, кафедра міжнародного економічного аналізу і фінансів, кафедра міжнародного права, кафедра європейського права)
5. Філологічний
6. Філософський
7. Факультет управління фінансами та бізнесу
8. Юридичний
мають можливість навчатися в Університеті Фоджа упродовж 5 місяців у першому семестрі 2024/2025 н. р.
Кандидати повинні відповідати таким вимогам:
– бути студентом/аспірантом (кою) ЛНУ...

Читати »

Реєстрація вступників в магістратуру для складання ЄВІ та ЄФВВ

19.04.2024 | 12:33

У 2024 році вступ для здобуття ступеня магістра передбачає складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) або єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ).

Для вступу на всі спеціальності на основі здобутого ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) потрібно скласти ЄВІ.
Для вступу на спеціальності дев’яти галузей знань «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування», «Міжнародні відносини», «Освіта / Педагогіка» (окрім «Фізичної культури та спорту»), «Інформаційні технології» та «Сфера обслуговування» потрібно, окрім ЄВІ, скласти ще ЄФВВ.
Обов’язковою умовою складання ЄВІ та ЄФВВ для вступу в магістратуру є реєстрація вступника.
Приймальні...

Читати »

Навчання за обміном у Німеччині

19.04.2024 | 12:14

Для студентів: навчання за обміном у Німеччині та щомісячна стипендія 934 євро.

Якщо ви знаєте німецьку, гарно навчаєтеся та хочете втілити креативну наукову роботу — подавайтеся. У вас буде 934 євро на місяць, шанс повчитися в університеті мрії та впевненість, що організатори допоможуть розв’язати будь-яке питання.
Навчання розпочнеться влітку 2024 року. Стипендія також підійде студентам, які нещодавно приїхали до Німеччини й хочуть продовжити там навчання.
Що ви отримаєте?
Щомісячну стипендію розміром 934 євро.
Семестр в одному з державних університетів Німеччини.
Два семінари — на початку та...

Читати »

Розмова з експертами УЦОЯО про блок ЄВІ (ТЗНК) для вступу в магістратуру та аспірантуру

18.04.2024 | 09:40

Хочете дізнатися відповіді на запитання, що хвилюють майбутніх магістрів та аспірантів, які планують успішно пройти єдиний вступний іспит?
Долучайтеся 18 квітня о 15:30 до розмови з експертами Українського центру оцінювання якості освіти Олексадром Козленком та Яніною Гончаренко на нашому YouTube-каналі. Говоритимемо про те, на що варто зважати, готуючись до блоку ЄВІ – тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК), з’ясуємо, якими будуть зміст і структура вербально-комунікативного та логіко-аналітичного блоків цього тесту, розкриємо секрети виконання різних типів завдань. Тож якщо маєте запитання – заповніть форму до 11:00 18 квітня.
Раніше ТЗНК проходили лише ті, хто...

Читати »