Бізнес-практикум: дослідницькі проєкти студентів-соціологів

06.04.2023 | 18:22

4 квітня 2023 року  відбулася зустріч студентів третього курсу, які навчаються за освітньо-професійною  програмою  «Бізнес-соціологія»,  з Дмитром Смирновим,
директором  департаменту управління персоналом ТОВ «АЛЬЯНС МАРКЕТ». Предметом зустрічі було обговорення можливостей із реалізації  спільного дослідницького проєкту, націленого на вивчення споживчого попиту та перспектив розвитку великих торгівельних мереж у м. Львові. Д. Смирнов, який представляє знану львів’янам торгівельну мережу «Арсен», детально ознайомив присутніх із можливостями, які відкриває співпраця вищих навчальних закладів із потенційними роботодавцями, та поділився досвідом власного професійного зростання.

Зустріч відбулася в межах бізнес-практикуму як навчальної дисципліни, що надає студентам широкі можливості для напрацювання та реального втілення власних дослідницьких ідей. Результатом зустрічі стало обговорення низки пропозицій, які б відкрили можливість студентам в умовах командної роботи опрацювати бізнес-ідею та реалізувати її на практиці, враховуючи сучасні тенденції, пов’язані з модернізацією великих торгівельних мереж в умовах інформаційного суспільства. Студенти активно долучилися до процесу обговорення та висловили низку пропозицій щодо технічних сторін реалізації майбутнього проєкту, змістовного наповнення дослідницького інструментарію та підходів щодо вивчення сучасного споживача.