Благодійний вечір у форматі Віденського балу

07.02.2024 | 09:59

Традиція благодійних віденських балів повертається! Запрошуємо Вас долучитися до збору коштів на підтримку Захисників і Захисниць України!

Для того, щоби зібрати кошти, необхідні на закупівлю елементів тактичної медицини для ЗСУ, студенти Львівського університету вже цієї п’ятниці, 9 лютого 2024 року, відновлять традицію благодійних вечорів у форматі Віденського балу. Під час заходу, який відбудеться у Будинку вчених, студенти ЛНУ ім. Івана Франка збиратимуть кошти, які згодом передадуть у Благодійний Фонд Сергія Притули / Serhiy Prytula Charity Foundation.

Ознайомитись із програмою Віденського балу можна на сайті ⬇️

http://vienna-ball.studentgovernment.lnu.edu.ua/#program.

Тут організатори пропонують переглянути лоти, які будуть представлені на благодійному аукціоні та лотереї (дизайнерські намиста та одяг, військові трофеї, книги з підписами відомих громадських діячів та інше).

Наголошуємо, що придбати квиток на Віденський бал можуть не лише студенти Львівського університету, але й усі охочі. Вартість квитка становить 1 000 грн, повну суму з якої організатори передаватимуть у Благодійний фонд, а тому кожен відвідувач автоматично допомагатиме Захисникам і Захисницям, які борються з російськими окупантами.

За придбанням квитків слід звертатись за номером: +380637076057 (Ірина).