Форум кар’єри 2024

08.04.2024 | 09:13
9 — 11 квітня 2024 р. у Львівському національному університеті ім. І. Франка відбудеться традиційний Форум кар’єри.
Організаторами заходу є Львівський університет та Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом.
🔎 Упродовж трьох днів студенти, випускники, аспіранти матимуть можливість як в очному, так і в онлайн форматі поспілкуватись з представниками компаній-роботодавців та долучитися до цікавих тренінгів від провідних фахівців різних напрямків. Учасниками Форуму кар’єри є різногалузеві компанії, тому відвідувачі матимуть нагоду отримати максимум корисної інформації щодо працевлаштування у сферах, які їм цікаві, і отримати цінні поради й відповіді на актуальні запитання.
Форум кар’єри 2024 у Львівському університеті — це насамперед про об’єднання і плідну взаємодію провідних компаній й активного студентства, яке готове будувати успішну кар’єру в Україні.
Тому цьогоріч буде унікальна можливість для роботодавців зустрітись наживо з майбутніми кандидатами у головному корпусі Львівського університету, аби представити себе, поспілкуватись зі студентами і викладачами та поділитися актуальною інформацією про можливості працевлаштування і стажування та знайти потенційних кандидатів у свою компанію.
Студенти, випускники, аспіранти зможуть віч-на-віч познайомитись з топовими компаніями, дізнатись про умови й особливості свого працевлаштування, зарекомендувати себе класним резюме і бути запрошеними на омріяну співбесіду.
Форум кар’єри 2024 – це про масштабні і перспективні можливості. Це про важливість комунікації і співпраці роботодавців з молодими фахівцями. І ця синергія завжди про високий результат.
Якщо Ви – компанія, яка зацікавлена в плідній співпраці з Львівським університетом, запрошуємо приєднуватись та реєструватись до участі у Форумі кар’єри 2024 (https://forms.gle/3ZLNS6MDV78RALJa7)
Студентам, які вірять в себе та свої сили бути фаховими і затребуваними спеціалістами, заохочуємо не проґавити можливості взяти участь у Форумі кар’єри 2024, зареєструвавшись (https://forms.gle/ufAhiy4Kn6Y9EYySA)
Для пропозицій та деталей щодо участі у заході – lnucareerforum@ukr.net
У рамках події буде відбуватися конкурс студентського резюме CV AWARDS, Ярмарок вакансій, цікаві тренінги, розіграш подарунків.
Вже 9 квітня об 11 год відбудеться відкриття Форуму кар’єри та стендова презентація компаній-роботодавців у холі головного корпусу Університету.
У рамках заходу очікуємо на три тренінги від генеральних партнерів, а саме:
9 квітня о 15 год – тренінг від компанії KPMG “Типи інтерв’ю. Як успішно пройти співбесіду” (офлайн, 220 ауд., головний корпус Університету);
10 квітня о 15 год – тренінг від компанії ПрАТ “Концерн Хлібпром” “Стресостійкість – основа продуктивного навчання й успішного працевлаштування” (офлайн, 220 ауд., головний корпус Університету);
11 квітня о 15 год – тренінг від компанії Simply Contact “Ключові компетенції лідера майбутнього – що розвивати для успіху в сучасному світі” (офлайн, 220 ауд., головний корпус Університету).
Форма для реєстрації на тренінги – http://surl.li/sdmgc
Також в програмі заходу передбачено проведення Ярмарку вакансій, що відбуватиметься у форматі онлайн (прямі трансляції та їх записи Ви зможете пергляну на фейсбук-сторінці Відділу за посиланням: https://www.facebook.com/CareerOfficeLNU). Зокрема:
10 квітня о 10 год Ярмарок розпочне генеральний партнер заходу ПрАТ “Концерн Хлібпром”, а з 11 год кар’єрні можливості представлять компанії HR STUDIO, PwC Lviv SDC, Leobit, OKKO, BPO Nextdoor, BERTA Group, Renesas Electronics та Банк Львів;
11 квітня о 9:40 год Ярмарок розпочне генеральний партнер заходу Simply Contact, о 10:30 – генеральний партнер KPMG, а з 11 год кар’єрні можливості представлять компанії Idea Bank, EY в Україні, Zone3000, Hegelmann Group, Deloitte в Україні, Infineon, Ведмежий притулок “Домажир” та Nexia DK.
Подію плануємо проводити у двох форматах: офлайн — для компаній, що мають нагоду завітати до Львівського університету та онлайн — для компаній із інших регіонів нашої країни.
У приміщенні Університету є укриття!
Координатори Форуму кар’єри:
🔹️ Ірина Сновидович – керівник Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом: +380955944134;
🔹️ Анна Вінніцька – фахівець відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом: +380679459868